Home Kinderfeestjes
Kinderfeestjes

 

Kom bij Taartjes in de Pipowagen je kinderfeestje vieren! Samen gaan we heerlijke taartjes vullen, bekleden en versieren. Of maak je liever mooie cupcakes, dat kan natuurlijk ook! Een leuke, gezellige en vooral lekkere verjaardag vier je bij taartjes in de pipowagen.

In de nieuwe workshop ruimte is voldoende ruimte voor al je vriendjes en vriendinnetjes. Feestjes zijn dus niet meer in de pipowagen, die werd helaas te klein.

Je kunt het feestje ook uitbreiden, en ook je cadeautjes bij ons uitpakken. Het is dan mogelijk om tijdens het uitpakken van de cadeautjes te genieten van een cupcake (in zelf gekozen thema) en een glas extra limonade. Meerprijs: 2,00 per kind.

Ook kun je voor of na het feestje (unicorn) pannenkoeken eten met je gasten. De pannenkoek kun je aankleden met stroop, gekleurde poedersuiker en snoepjes. Max 2 pannenkoeken per kind, kosten 5,00 per kind.

 

 

 


 

Je kunt kiezen uit meerdere feestjes!

 

Kinderfeestje 1:

Je maakt gezamenlijk het eerste boltaartje: een lief vrolijk kikkertje. Daarna mag je met behulp van allerlei uitstekers het tweede boltaartje maken.

Dit kinderfeestje kost 13.00 per kind. De kinderen krijgen hun taart mee in een taart doos. Inclusief limonade, een snoepje en een kleine attentie  voor de jarige.

Minimaal aantal kinderen 6.

 

 

Kinderfeestje 2:

De kinderen maken een taartje van 15 cm doorsnede. Ze leren het taartje te vullen, bekleden en decoreren. De taart kunnen ze thuis lekker oppeuzelen, het taartje is voor 6 personen.

Dit kinderfeestje kost 16,00 per kind. De kinderen krijgen hun taart mee in een taart doos. Inclusief limonade, een snoepje en een kleine attentie voor de jarige.

Minimaal aantal kinderen 6.

 

 
Copyright © 2023 TaartjesInDePipowagen. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.